367001
Książka
W koszyku
Kanapka Alcesta, zapach bułeczki z czekoladą po wyjściu ze szkoły, jabłecznik upieczony przez mamę… Jednym słowem smak dzieciństwa. Mikołajek i jego kumple stali się źródłem inspiracji dla najsłynniejszego francuskiego szefa kuchni, Alaina Ducasse’a, który stworzył trzydzieści wyjątkowych, łatwych do przygotowania przepisów. Okrasił je praktycznymi poradami, dodał odrobinę pasji i szczyptę nostalgii. Smacznego!
Alain Ducasse, ur. 1956; francuski geniusz kulinarny, wielokrotny zdobywca gwiazdek Michelina, prowadzi restauracje na całym świecie, od Londynu po Tokio, a jedna z nich znajduje się na… wieży Eiffla. [Znak Emotikon, 2016]
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.2dz-64 (1 egz.)
Biblioteka nieczynna z powodu remontu.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.4dz-64 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.6dz-64 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.10dz-64 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.13dz-64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tytuł oryginału: Petit Nicolas et Alain Ducasse font des gâteaux, 2016
Uwaga ogólna
Tytuł oryginału: "Le Petit Nicolas et Alain Ducasse font des gâteaux" 2016.
Na okładce: Łatwe przepisy do gotowania z dzieckiem.
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Inne wydania:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej