378479
Book
In basket
Mama trójki dzieci. Zdecydowała się całą rodziną na eksperyment żywieniowy i zrezygnowała z kupowania szkodliwie przetworzonej żywności. Julia Bator zmieniła nawyki żywieniowe Polaków, jak jeść bez chemii i nie zbankrutować. Teraz przedstawia książkę pełną prostych i praktycznych przepisów sprawdzonych na własnej rodzinie. Autorka myślała, że nie ma rady na choroby jej dzieci. Wystarczyła jednak zmiana sposobu żywienia. Teraz sama piecze bułki orkiszowe i przyrządza domowe jogurty bez chemicznych dodatków. Małymi krokami wprowadziła rewolucyjne zmiany i nie martwi się już antybiotykami ani wizytami u lekarzy. Odpowiadając na potrzeby czytelników. Proponuje praktyczną książkę złożoną z 80 nowych przepisów na danie bez polepszaczy i sztucznych barwników. Wszystkie przetestowane we własnej kuchni i sfotografowane przez męża Jakuba. W książce znajdziesz proste i niedrogie pomysły na: własne pieczywo ; drugie śniadanie do pracy i szkoły ; nietypowe potrawy na przyjęcia dla dzieci ; desery dla łasuchów ; dania świąteczne.
Availability:
There are copies available to loan: sygn. F.6-61 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. F.7-641.5 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. F.16-61 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. F.20-61 (1 egz.)
Notes:
General note
Na okł.: Sprawdzone przez mamy.
Bibliography, etc. note
Bibliogr. s. 261-263. Indeks.
Restrictions on access note
W OPRACOWANIU.
Additional physical form available note
Dostępne również jako e-book.
Reviews:
Other editions:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again