367100
Książka
W koszyku
Mama trójki dzieci. Zdecydowała się całą rodziną na eksperyment żywieniowy i zrezygnowała z kupowania szkodliwie przetworzonej żywności. Julia Bator zmieniła nawyki żywieniowe Polaków, jak jeść bez chemii i nie zbankrutować. Teraz przedstawia książkę pełną prostych i praktycznych przepisów sprawdzonych na własnej rodzinie. Autorka myślała, że nie ma rady na choroby jej dzieci. Wystarczyła jednak zmiana sposobu żywienia. Teraz sama piecze bułki orkiszowe i przyrządza domowe jogurty bez chemicznych dodatków. Małymi krokami wprowadziła rewolucyjne zmiany i nie martwi się już antybiotykami ani wizytami u lekarzy. Odpowiadając na potrzeby czytelników. Proponuje praktyczną książkę złożoną z 80 nowych przepisów na danie bez polepszaczy i sztucznych barwników. Wszystkie przetestowane we własnej kuchni i sfotografowane przez męża Jakuba. W książce znajdziesz proste i niedrogie pomysły na: własne pieczywo ; drugie śniadanie do pracy i szkoły ; nietypowe potrawy na przyjęcia dla dzieci ; desery dla łasuchów ; dania świąteczne.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.6-61 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.15-61 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.16-61 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.20-61 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na okł.: Sprawdzone przez mamy.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. 261-263. Indeks.
Uwaga dotycząca ograniczeń w rozpowszechnianiu
W OPRACOWANIU.
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej
Dostępne również jako e-book.
Recenzje:
Inne wydania:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej