378355
Book
In basket
(Biblioteczka Poradnika Domowego)
Zapiekanki dają spore pole do popisu w kuchni. Można je przygotować z rozmaitych składników: mięsa, warzyw, serów, makaronów, kasz, ryżu, ziemniaków, wędlin. Składniki mogą być gotowane, pieczone, czasem nawet surowe. Można je łączyć prawie dowolnie, kierując się swoim smakiem i kulinarną wyobraźnią. Zapiekanki mogą być przygotowane jako danie obiadowe, na kolację i oczywiście na słodko jako deser. Nie wymaga zbyt wiele pracy, chociaż - jeżeli mamy czas - można wykazać się prawdziwym talentem i kunsztem kulinarnym i przygotować danie znacznie bardziej wymagające. Niewątpliwą zaletą zapiekanek jest to, że zawsze się udają. Pamiętając o walorach tych dań, przygotowaliśmy dla państwa książkę pełną wspaniałych pomysłów na łatwe i swojskie, ale i bardziej wykwintne zapiekanki. [Prószyński Media, 2014]
Availability:
There are copies available to loan: sygn. F.2-64 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. F.10-64 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. F.16-64 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. F.18-64 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. F.20-64 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again