374032
Book
In basket
Wędzenie mięsa i ryb : [oraz budowa wędzarni] / Franciszek Wolski. - Warszawa : Arystoteles, 2013. - 63 s. : fot. kolor. ; 24 cm.
Wędzenie ; Co to jest wędzenie? ; Metody wędzenia ; Dobór i przygotowanie drewna ; Wytwarzanie i działanie dymu ; Inne paliwa do ogrzewania wędzarni ; Wędzarnie ; Rodzaje i budowa wędzarni ; Gdzie jeszcze można wędzić? ; Najczęstsze błędy w wędzeniu ; Przygotowanie mięsa i ryb do wędzenia ; Peklowanie ; Solenie ; Płukanie i suszenie ; Dodatkowe wyposażenie ; Wędzenie mięsa ; Wędzenie kiełbasy ; Wędzenie ryb i owoców morza.
Availability:
There are copies available to loan: sygn. F.5-64 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. F.11-636/639 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again