367100
Książka
W koszyku
Wędzenie mięsa i ryb : [oraz budowa wędzarni] / Franciszek Wolski. - Warszawa : Arystoteles, 2013. - 63 s. : fot. kolor. ; 24 cm.
Wędzenie ; Co to jest wędzenie? ; Metody wędzenia ; Dobór i przygotowanie drewna ; Wytwarzanie i działanie dymu ; Inne paliwa do ogrzewania wędzarni ; Wędzarnie ; Rodzaje i budowa wędzarni ; Gdzie jeszcze można wędzić? ; Najczęstsze błędy w wędzeniu ; Przygotowanie mięsa i ryb do wędzenia ; Peklowanie ; Solenie ; Płukanie i suszenie ; Dodatkowe wyposażenie ; Wędzenie mięsa ; Wędzenie kiełbasy ; Wędzenie ryb i owoców morza.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.5-64 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.11-636/639 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej