373422
Book
In basket
Pory roku na talerzu / [red. Magdalena Drukort]. - Warszawa : Arti, 2014. - 303 s. : fot. kolor. ; 31 cm.
Kulinarne upodobania zmieniają się wraz z porami roku. Wiosną z niecierpliwością wypatrujemy na straganach młodych warzyw. Latem rozkoszujemy się sezonowymi owocami i chętnie przyrządzamy dania z grilla. A gdy nastaną jesienne słoty i zimowe mrozy, nabieramy apetytu na rozgrzewające, syte posiłki. Przepisy zawarte w tej książce pomogą dostosować domowe menu do kalendarza. Znajdą tu Państwo m.in. szparagi z boczkiem na roszponce, knedle z morelami, risotto z grzybami i pożywną zupę z pulpetami. Z pewnością oczarują Państwo tymi przysmakami zarówno domowników, jak i gości. [Arti, 2014]
Availability:
There are copies available to loan: sygn. F.4-64 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. F.6-64 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again