367144
Książka
W koszyku
Mała szkoła pieczenia / z niemieckiego przełożyła Jadwiga Smolińska. - Warszawa : Świat Książki, 1997. - 223 strony : fotografie kolorowe ; 21 cm.
Temat
Dziedzina i ujęcie
Dlaczego ta mała książka o domowych wypiekach ma tak dużą wartość ; Małe abcadło cukiernicze ; Formy do pieczenia ciast ; Najważniejszy sprzęt potrzebny do robienia wypieków ; O piekarnikach i miarach ; Kilka praktycznych porad ; Ciasto ucierane ; Ciasto kruche ; Ciasto półkruche ; Ciasto półfrancuskie serowe ; Ciasto parzone ; Ciasto drożdżowe ; Ciasto półfrancuskie drożdżowe ; Ciasto biszkoptowe ; Bezy ; Chleb i pikantne wypieki ; Przepisy błyskawiczne ; Alfabetyczny skorowidz przepisów.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.13-64 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.15-64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tytuł oryginału: Backen : die kleine Schule, 1995
Uwaga ogólna
Tytuł oryginału: "Backen : die kleine Schule" 1995.
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej