367100
Książka
W koszyku
Pierwsza część książki "Łatwe rozpoznawanie grzybów" umożliwia szybkie i dokładne ich rozpoznanie: cechy charakterystyczne w okamgnieniu, łatwe i zrozumiałe opisy najwazniejszych cech, zdjęcia grzybów i ich naturalnych stanowisk, ilustracje trujących i niejadalanych sobowtórów, rady dotyczące właściwego zbierania i czyszczenia grzybów. Druga część książki "Potrawy z grzybów" podaje znakomite przepisy na potrawy z grzybów wraz z inspirującymi fotografiami: jakie grzyby do jakiej potrawy?, co zrobić, gdy zbieramy wyjątkowo dużo lub mało grzybów?, jak konserwować zebrane grzyby? [Delta, 2012]
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.2-58 (1 egz.)
Biblioteka nieczynna z powodu remontu.
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. F.5-64 (1 egz.)
Brak informacji o dostępności: sygn. F.7-641.5 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.8-58 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.12-57/59 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeksy.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej