374459
Book
In basket
Nie musimy wydawać na jedzenie zbyt wiele pieniędzy, jeśli znamy dobre przepisy na oszczędne dania. I nie chodzi tu tylko o oszczędność kalorii, ale przede wszystkim o nasze kieszenie. Jak zrobić obiad na trzy dni z podobnych składników, by jednak każdego dnia było to inne danie, i nie zrujnować domowego budżetu? Nasze babcie miały na to niezawodne sposoby. Autorka odkrywa tajemnice dobrego gospodarowania nie tylko gotówką, co umiejętnym doborem produktów, a także smacznego przyrządzania prostych i tanich potraw. Codziennie coś nowego, codziennie coś pysznego. [Świat Książki, 2012]
Availability:
There are copies available to loan: sygn. F.6-64 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. F.7-641.5 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. F.10-64 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. F.18-64 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again