371635
Książka
W koszyku
Przynależność kulturowa
Dziedzina i ujęcie
Nie musimy wydawać na jedzenie zbyt wiele pieniędzy, jeśli znamy dobre przepisy na oszczędne dania. I nie chodzi tu tylko o oszczędność kalorii, ale przede wszystkim o nasze kieszenie. Jak zrobić obiad na trzy dni z podobnych składników, by jednak każdego dnia było to inne danie, i nie zrujnować domowego budżetu? Nasze babcie miały na to niezawodne sposoby. Autorka odkrywa tajemnice dobrego gospodarowania nie tylko gotówką, co umiejętnym doborem produktów, a także smacznego przyrządzania prostych i tanich potraw. Codziennie coś nowego, codziennie coś pysznego. [Świat Książki, 2012]
Status dostępności:
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. F.6-64 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.7-641.5 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.10-64 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.18-64 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej