367622
Książka
W koszyku
PODSTAWOWE POJĘCIA I REGUŁY: Odbiór społeczny biotechnologii ; Biochemia i fizjologia wzrostu i metabolizmu ; Stechiometria i kinetyka wzrostu mikroorganizmów z perspektywy termodynamicznej ; Zarządzanie genomem i jego analiza: Prokaryota ; Inżynieria genetyczna: drożdże i grzyby strzępkowe ; Kinetyka procesów mikrobiologicznych ; Bioreaktory ; Wymiana masy ; Procesy wydzielania i oczyszczania ; Pomiary, kontrola, modelowanie i sterowanie ; Ekonomika procesu ; ZASTOSOWANIE PRAKTYCZNE: Wysoko wydajny skrining i optymalizacja procesu ; Przedsiębiorczość biotechnologii ; Aminokwasy ; Kwasy ograniczone ; Polisacharydy i oleje mikrobiologiczne ; Zastosowanie w ochronie środowiska ; Produkcja antybiotyków metodą fermentacji ; Strategia prowadzenia hodowli ; Technologia enzymów ; Wysokowartościowe białka rekombinowane ; Hodowla komórek owadów i ssaków ; Biotechnologia komórek roślinnych ; Biotransformacje ; Zastosowanie immunochemiczne.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. AF-97346 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Nazwy aut. s. VII-VIII.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej