378391
Book
In basket
Utrwalanie żywności niskimi temperaturami ; Utrwalanie żywności wysokimi temperaturami ; Utrwalanie żywności przez zakwaszanie ; Chemiczne utrwalanie żywności ; Utrwalanie żywności poprzez odwadnianie ; Niekonwencjonalne metody utrwalania żywności ; Opakowania ; Przechowalnictwo mięsa i jego przetworów ; Przechowalnictwo mleka i jego przetworów ; Przechowalnictwo i konserwacja jaj ; Przechowalnictwo tłuszczów ; Przechowalnictwo owoców i warzyw ; Przechowywanie pieczywa ; Przechowywanie koncentratów spożywczych ; Przechowywanie używek roślinnych ; Przechowywanie wyrobów przemysłu fermentacyjnego ; Zarządzanie jakością w trakcie przetwarzania i przechowywania żywności.
Availability:
There are copies available to loan: sygn. A-92302 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliogr. przy rozdz.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again