367100
Brak okładki
Książka
W koszyku
Produkcja, spożycie i organizacja zbytu mięsa baraniego w Polsce / Roman Śliwa. - Warszawa : [s.n.], 1937 (Warszawa : Główna Drukarnia Wojskowa). - 57, [1] s., [2] k. tabl. złoż. : il. ; 25 cm.
1. Produkcja baraniny w 1935 i 1936 roku ; 2. Wytyczne jakościowe żywca baraniny ; 3. Badania nad wartością baraniny (skopowiny) ; 4. Spożycie baraniny w wojsku w okresie 1935.36 ; 5. Spożycie baraniny w wojsku w okresie 1936/37 ; 6. Organizacja zbytu baraniny.
Status dostępności:
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. AD-33386 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na s. tyt. inf.: Załącznik nr 1 do "Przeglądu Intendenckiego" nr 3 (17).
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. [58].
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej