367835
Brak okładki
Książka
W koszyku
1. Jak urządzić bar 2. Akcesoria barmańskie 3. Asortyment baru domowego 4. Praca w barze 5. Charakterystyka napojów mieszanych 6. Charakterystyka napojów mieszanych bezalkoholowych 7. Napoje mieszane specjalne 8. Koktajle z innych krajów 9. Cocktail party 10. Napoje mieszane na różne okazje i pory roku 11. Garnirowanie 12. Napoje od A do Z 13. ABC podawania napojów 14. Kuszące przekąski i przystawki 15. Zarządzanie firmą oraz kalkulacja kosztów.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. WG-641.5 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. AF-91590 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.2-Czyt.64 (1 egz.)
Biblioteka nieczynna z powodu remontu.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.4-64 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.8-Czyt.64 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.10-64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Uwaga dotycząca nagrody
Książka nagrodzona przez Niemiecką Akademię Gastronomiczną, Silbermedaille 2005
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej