375015
Książka
W koszyku
Program Podkarpacki Naturalny Wypas - założenia i efekty jego realizacji ; Prozdrowotne aspekty żywności funkcjonalnej ; Ocena efektów Programu Podkarpacki Naturalny Wypas jako czynnika rozwoju produkcji żywca wołowego na Podkarpaciu ; Rola zwierząt trawożernych w kształtowaniu środowiska przyrodniczego łąk i pastwisk ; Właściwości gleb użytków zielonych wypasanych w ramach Programu Podkarpacki Naturalny Wypas ; Zróżnicowanie roślinności oraz analiza flory powierzchni wypasanych w grupach ekologicznych i użytkowych ; Różnorodność owadów zapylających, ich rola w ekosystemach oraz znaczenie łąk i pastwisk w ich ochronie ; Zwalczanie barszczu Sosnowskiego i innych inwazyjnych gatunków roslin przez wypas.
Status dostępności:
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. R-12185 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografie, netografie przy pracach.
Uwaga dotycząca języka
Streszczenia w języku angielskim przy pracach.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej