375108
Książka
W koszyku
Gotujemy dużo mniej wykwitnie, niż robiły to nasze babcie, poświęcamy też kuchni mniej czasu. Sporadycznie urządzamy wielkie przyjęcia. Dzisiejsza kuchnia obfituje w warzywa, jest bardziej urozmaicona, uwzględnia dietę niskokaloryczną i lekkostrawną. Widać w niej także wpływy kuchni z różnych stron świata. Nasza "Kuchnia Polska" zawiera mnóstwo przepisów szybkich i łatwych w wykonaniu, zrobionych z niewyszukanych i dostępnych produktów. Znajdują tu się też prawdziwe polskie dania - pierogi i schabowy, bigos i barszcz wigilijny. [Klub dla Ciebie, 2006]
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.15-64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej